Nelson_Design_Studio_Logo
Just nu jobbar jag In-house hos möbelgrossisten Rowico AB i Halmstad som Creative Coordinator/ Inredningsarkitekt. Om du har frågor gällande Rowico kan du nå mig på maria.nelson@rowico.se 
Nelson Design Studio finns nu tillgänglig för nya utmaningar from mitten oktober, men kan vid förfrågan eventuellt ta uppdrag tidigare, hör av er på nelsondesignstudio@gmail.com, eller maria@winkeldesignstudio.se
Vi hörs och Ses!
Inredning- Layout & projektledning


Inredning -
Layout & Projektledning

Vi utför layoutritningar för de flesta miljöer,-oftast som konsult åt företag med inriktning åt offentlig miljö, men även i vissa fall för privatpersoner.Exempel på tjänster vi utför;

Layoutritning
3d vyer av ritad layout
Belysningsplanering
Materialval & Färgsättning
Flöden och Butiksplanering
Komplett Inredningsförslag
Uppmätning av rum
Få ner "skiss" av rum som ritning etc.

Hör av er för offert,varje projekt har sina speciella detaljer att ta hänsyn till!

Mässor-Layout & Projektledning


Mässor -
Layout & Projektledning

Då ni ska ut på mässa och visa upp ert företag, kan vi på WDS hjälpa er med att ta fram en layout för er mässmonter, med förslag på lämpligt material+att montern nischas på rätt sätt och vad den ska utstråla. Vi kan också synka hela processen och ta hand om helheten, kontakt med mässan, montering av monter, styling inför öppning osv.
Vi har ritat och utfört montrar på olika typer av mässor,alltifrån Industri till Möbelmässor.

Gör som så att ni funderar igenom vad Ni behöver ha hjälp med+deadline, och sedan tar kontakt med WDS, då kan vi enklare ge er ett pris och tidplan.

Projektledning/Rådgivning/Föreläsning


Projektledning-Rådgivning/Föreläsning
Ibland behöver man bara stöttning i sitt inredningsprojekt och ett bollplank. Då kan man anlita oss på timbasis. Vi har kunskap om kontakter med fastighetsägare, vad du ska tänka på då du öppnar butik, väljer golv eller behöver planera eller lägga kalkyl för ett projekt. Det vill säga att vi är väldigt breda inom inredning och bygg och har mångårig erfarenhet inom retail,inredningsutveckling och bygg. Man kan också anlita oss för att vara med under ett kundmöte för att ha med expertis man saknar inhouse,eller som bollplank i en produktutvecklingsprocess.

Vi utför även workshops och föreläsningar från grundskolan upp till universitetsnivå, och man diskuterar gemensamt vad det är man vill uppnå, "jobba med" inom ämnen vi på WDS har expertis inom.

Styling


Styling-
Vi utför uppdrag för både privatpersoner och företag. Kanske ska du sälja din lägenhet och behöver tips på vad du ska tänka på? Är du mäklare och behöver hjälp inför kommande fotografering? Ska du ha ett stort event och behöver ha samordning, ritningar och planering av en önskad styling hjälper vi också till med detta vid förfrågan.